Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelseger i USA

Foto: Micke Gustafsson
Lucas Wallin kunde räkna in årets tredje tränarseger. Foto: Micke Gustafsson

Det blev två svenska tränarsegrar under tisdagen på Pocono Downs i USA.

Publicerad:

Lucas Wallin har börjat året bra och noterade sig nu för sin tredje tränarseger genom fyraårige Tour de Lindy (e. Lucky Chucky-Alcarine). Körande Marcus Miller tog tidigt hand om ledningen och vann sedan säkert med nästan två längder på 1.11,5a/1609 meter. Förstapriset var 7.500 dollar.

Åke Svanstedt skickade två passgångare till Pocono och fick bra utdelning genom en seger samt ett andrapris. Fullträffen kom med treåriga stoet Kimberlee (e. Rock N Roll Heaven-Village Mirage), som vann knappt från ledningen för Anthony Napolitano. Segertiden blev 1.11,6a/1609 meter och förstapriset var 6.000 dollar. White Bliss (e. Art Major-Coochie Mama) gick 1.10,2a i sitt lopp och var som tvåa slagen med två längder av vinnaren Sky Guy (e. Sportwriter-Kim's Quest).

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.