Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelt upp för Anette

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Anette Lorentzon vann på dubbla banor i USA. Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Det blev dubbelseger i dubbla bemärkelser för Anette Lorentzon under onsdagen i USA.

Publicerad:

På Hoosier Park slog Anette Lorentzon till med en dubbelseger som tränare i ett av loppen. Det var treåringarna Lion Safari Ås (e. Lionhunter - Savanah Dream) och The Lionking Ås (e. Lionhunter - There`s A Way) som ordnade detta för Elliott Deaton respektive Todd Warren. Det skiljde en knapp längd i mål och segertiden för Lion Safari Ås skrevs till 1.12,7a/1609 meter. Förstapriset var 3.750 dollar.

Anette fick även en tränarseger i det allra första loppet under onsdagen på Scioto Downs. Här var det treåriga stoet Nice And Shiny Ås (e. Stormin Normand - Follonica) som spurtade till vinst för Chris Page med knapp marginal. Det här loppet ingick i Buckeye Stallion Series och förstapriset var 7.500 dollar. Segertiden stannade vid 1.12,8a/1609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.