Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Här startar Readly Express

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Readly Express vid segern i Criterium de Vitesse. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Timo Nurmos har bestämt sig. Readly Express reser utomlands för ny start över sprinterdistans.

Publicerad:

Readly Express kommer att starta i Finlandia-Ajo. Det bekräftar arrangörsbanan Vermo under torsdagen. Loppet körs lördagen den 4 maj och avgörs över 1609 meter.
– Självklart är det många som har frågat efter Readly Express till sina lopp, men nu har vi bestämt oss för att Readly Express startar i Finlandia-Ajo, säger Timo Nurmos i pressmeddelandet och fortsätter:

– Det känns oerhört bra. Jag är från Finland och det är mycket trevligt att köra ett lopp i Finland innan hans tävlingskarriär slutar. Readly har tränat i full fart och allt ser bra ut. Han är pigg och glad.

Senast debuterade Readly Express över sprinterdistans. Då blev det seger i franska Cagnes-sur-Mer på 1.08,9a/1609 meter. Förstapriset i Finlandia-Ajo är 110.000 euro.

Readly Express har tagit 25 segrar på 35 starter och sprungit in 21.832.855 kronor. Tidigare under året meddelade kretsen kring Readly Express att hans sista start i karriären blir i Elitloppet 2019.

Inbjudna till Finlandia-Ajo:
Pastore Bob
Top Of The World
Readly Express

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.