Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Klar för Finlandia-Ajo

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Pastore Bob. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Pastore Bob årsdebuterade på bästa sätt i onsdags. Han imponerande så pass mycket att titelförsvararen nu fått inbjudan till finska storloppet Finlandia-Ajo.

Publicerad:

Johan Untersteiner har haft Pastore Bob (e. From Above) i träning i drygt ett år och den numera sexårige valacken har tagit flera skalper under sin tid hos Halmstadtränaren. Han kvalade in till Elitloppet efter segern i Finlandia-Ajo och 2019 kan det bli tal om repris.

På fredagen blev det nämligen klart att Pastore Bob blivit inbjuden till Finlandia-Ajo på nytt. Det rapporterar Vermo via sin hemsida. Loppet avgörs på Vermo lördagen den 4 maj och har förutom direktplatsen till Elitloppet också ett förstapris på 110.000 euro.
– Fjolårsvinnaren är alltid intressant att få med. Pastore Bob gjorde en fin årsdebut på Jägersro, och vi ville ge inbjudan tidigt, säger Vermos sportchef Miika Lähdeniemi.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.