Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Knappt för Manchego

Foto: Jeannie Karlsson/TR Bild
Jimmy Takter fick se sitt treåriga sto Manchego ta 15:e raka segern. Foto: Jeannie Karlsson/TR Bild

Jimmy Takters treåriga sto Manchego är fortfarande obesegrad. Hon tog sin 15:e raka vinst under gårdagen på Pocono Downs.

Publicerad:

Det handlade om försökslopp i Earl Beal Jr. Memorial, där Manchego (e. Muscle Hill-Secret Magic) ställdes mot hingstar och valacker. Inte heller det kunde få henne på fall, även om vinstmarginalen blev väldigt knapp i mål för Yannick Gingras. Ekipaget körde till spets varvet från mål och vann på 1.10,1a/1609 meter. Förstapriset var 12.500 dollar. Åke Svanstedts Gemologist (femma) och Marcus Melanders Fourth Dimension (oplacerad) tog sig inte vidare till finalen.

I ett annat försök av Earl Beal Jr. Memorial segrade Åke Svanstedt med Six Pack (e. Muscle Mass-Pleasing Lady). Det blev enkelt från spets på 1.10,6a/1609 meter och tvåa slutade Marcus Melanders Evaluate (e. Andover Hall). Förra året vann Six Pack bland annat en final i New York Sire Stakes och har i år fyra vinster på lika många starter.

På Pocono Downs fick även Nancy Johansson en tränarseger i ett passgångarlopp med Kissin In The Sand (e. Somebeachsomewhere - Kiss Me Kate). Den belönades med 10.000 dollar.


Finalfältet i Earl Beal Jr. Memorial:

Manchego (e. Muscle Hill) – Jimmy Takter
Crystal Fashion (e. Cantab Hall) – Jim Campbell
Mississippi Storm (e. Cantab Hall) – Tom Fanning
Six Pack (e. Muscle Mass) – Åke Svanstedt
Evaluate (e. Andover Hall) – Marcus Melander
Fashionwoodchopper (e. Donato Hanover) – Jim Campbell
Lawmaker (e. Muscle Massive) – Andrew Harris
Mission Accepted (e. Manofmanymissions) – Jeff Conger
Patent Leather (e. Broadway Hall) – Jim Campbell

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.