Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzon i topp

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Anette Lorentzon är nu uppe i 140 tränarsegrar under 2018. Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Anette Lorentzon ordnade den enda svenska tränarsegern i USA under söndagen.

Publicerad:

På Harrah’s Philadelphia i Chester vann hennes treåring Montepulciano (e. Cantab Hall–Italienne Girl) från vinnarhålet för George Napolitano Jr. Segertiden blev 1.12,8a/1609 meter och förstapriset var 7.000 dollar. Det här var Anettes 140:e tränarvinst för året.
George Napoletano Jr vann hela åtta lopp som kusk under söndagen, tre vinster på Harrah’s Philadelphia och ytterligare fem på Pocono Downs! Han ligger just nu trea i den amerikanska kuskligan på 560 kuskvinster, bara Aaron Merriman (861) och Ronnie Wrenn J:r (595) finns före i ligan. Merriman nöjde sig med en sexling på sin hemmabana Northfield Park under söndagen och har redan avgjort kuskligan i år. Förra året var han också överlägsen på 1095 vinster, tvåan Napolitano Jr orkade ”bara” med 621…

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.