Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nära för Svanstedt

Foto: MICKE GUSTAFSSON, TR BILD
Åke Svanetedt är klar för finalen i Dexter Cup. Foto: MICKE GUSTAFSSON, TR BILD

Åke Svanstedt kvalade in en häst till finalen av Dexter Cup via en andraplacering.

Publicerad:

Det var Åkes grannbana Freehold Raceway som körde årets första försök till ett stort treåringslopp. Från ledningen var det inte långt borta att Åkes On The Ropes (e. Chapter Seven-Rs Giggles) kunde hålla undan hela vägen. Men över upploppet blev Vic's Winner (e. Credit Winner-Victors Vicky) för tuff. Den sistnämnde segrade på 1.12,7a/1609 meter för George Brennan och förstapriset var 22.300 dollar. Tränar gör Hermann Heitmann och det här var hästens fjärde seger för året. Sammanlagt har han nu tjänat 41.400 dollar. Vidare till final som femma tog sig även Marcus Melanders Thrust Control (e. Cantab Hall).

Sedan tidigare var trion Perlucky, Don och Maxus (Jimmy Takter) klara för finalen, som avgörs nästkommande lördag. Där är den samlade prissumman 133.800 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.