Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Resolve i hett möte med Triple Crown-vinnaren

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Åke Svanstedts Resolve startar i lördagens penningstinna upplaga av John Cashman Jr Memorial. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Hambletonian är förstås den stora höjdpunkten, men det körs fler högklassiga lopp på Meadowlands på lördagen. I John Cashman Jr Memorial möts bland andra Resolve och Marion Marauder.

Publicerad:

Resolve tog en av fjolårets största segrar när han vann John Cashman Jr Memorial på Meadowlands. På lördag ska Åke Svanstedts stjärna försvara sin titel, men motstånd saknas inte. Årets upplaga, som har en total prissumma på 300.000 dollar, samlar stora delar av den äldre nordamerikanska eliten. Crazy Wow, Obrigado och JL Cruze kommer alla till start och det gör även fjolårets Triple Crown-vinnare Marion Marauder.

John Cashman Jr Memorial kördes fram till och med 2012 under namnet Nat Ray Trot och bland tidigare vinnare märks bland andra Mack Lobell, Moni Maker och Victory Tilly. 

Startlista, John Cashman Jr Memorial:
1. JL Cruze
2. Resolve
3. Marion Marauder
4. Wings Of Royalty
5. Rubber Duck
6. Dayson
7. Crazy Wow
8. Flanagan Memory
9. Muscial Rhythm
10. Lookslikeachpndale
11. Rose Run Parker
12. Obrigado

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.