Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stor succé för Guarato

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Sébastien Guarato. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Det blev stor succé för Sébastien Guarato när Prix Uranie avgjordes på Vincennes. Hans tre hästar tog hand om alla tre pallplatser i grupp II-loppet.

Publicerad:

Sébastien Guarato selade ut tre hästar i grupp II-loppet Prix Uranie (€100.000) på Vincennes. Ett lopp öppet för treåriga ston. Det kunde knappast ha slutat på bättre vis. Guaratos tre hästar visade sig starkast och var etta, tvåa och trea i mål.

Green Grass var storfavorit på förhand, men stoet fick nöja sig med tredjepriset. Som plåster på såren för Guaratos skull var det två stallkamrater som var före i mål. Starkast avslutade Gunilla d'Atout (e. Ready Cash) och Eric Raffin som kom i mål på 1.12,2/2175 meter och plockade hem förstapriset på 45.000 euro. Tvåa blev Gloria du Goutier och Jean Philippe Monclin medan Green Grass och Gabriele Gelormini blev trea.

Det här var hästens femte seger i den sjätte starten. Hon är fortsatt obesegrad felfri.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.