Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Storseger för Met's Hall

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Met's Hall och Andy Miller inför Hambletonian Stakes. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Julie Miller-tränade Met's Hall var tvåa i Hambletonian Stakes tidigare i år. Natten till lördag ordnade han en ny stor framgång i och med segern i treåringsloppet The Carl Erskine på Hoosier Park.

Publicerad:

Tillsammans med Andy Miller i sulkyn tog Met's Hall (e. Cantab Hall) en väntad seger i treåringsloppet The Carl Erskine ($256.000) som avgjordes på Hoosier Park. Julie Miller sköter träningen för Met's Hall som tävlat mycket framgångsrikt under karriären och han ståtar bland annat med en andraplats i Hambletonian Stakes. Segertiden denna gång blev 1.10,5a/1609 meter.

Jimmy Takter hade med duon Maxus och You Know You Do, men båda inkom bland de sista i mål.

I The Crossroads of America ($137.000) för treåriga ston blev det knapp seger för Christopher Beaver-tränade Custom Cantab (e. Mr Cantab) med Peter Wrenn i sulkyn. Custom Cantab inkom på 1.11,0a/1609 meter.

På Meadowlands blev det seger för Åke Svanstedt med egentränade Deep Impact (e. Donato Hanover). Den femårige valacken kom i mål på 1.10,5a/1609 meter och tjänade 6.500 dollar. Segern togs närmast före Staffan Lind-tränade Celebrity Eventsy och Jenny Melanders My Cherry Pie.

Det blev en överlägsen seger för Lucas Wallin-tränade Blenheim (e. Yankee Glide). Tillsammans med Niko Karna i sulkyn var hästen totalt överlägsen på Freehold Raceway på segertiden 1.14,0a/1609 meter. Förstapriset uppgick till 1.600 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.