Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trace Tetrick avgjorde med sent ryck

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Foto: Stefan Melander/stalltz.se

På måndagen lade han beslag på den näst sista finalbiljetten och väl där svarade han för en minst sagt svettig avslutning. Trace Tetrick tog hem segern i det nordamerikanska kuskmästerskapet efter att ha vunnit de tre sista loppen under finaldagen.

Publicerad:

Tio körsvenner gjorde upp i åtta lopp under den avslutande dagen av kuskmatchen på Miami Valley. Efter fem körda avdelningar hade Trace Tetrick, yngre broder till Tim, som bäst varit trea och tycktes inte ha något med segerstriden att göra. Men så vann han lopp sex. Och lopp sju. Och när han sedan lotsade passgångaren Dalianna först över mållinjen i det avslutande loppet var slutsegern klar.

Segern i det nordamerikanska kuskmästerskapet vard värd 10.000 dollar och Tetrick vann närmast före Chris Page. Årets upplaga var tävlingens andra. I fjol avgick Doug McNair, sexa i år, med segern.

FAKTA

North American Driving Championship

Resultat från tisdagens final:
Trace Tetrick 124
Chris Page 114
Simon Allard 101
Peter Wrenn 90
Aaron Merriman 84
Doug McNair 77
Jason Brewer 67
Billy Davis Jr 65
Louis-Philippe Roy 43
Corey Callahan 35

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.