Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tredje raka för Code Bon

Svenskägde Code Bon fortsätter att imponera i Norge. Hästen, som ägs av bland annat Anders Ström, ordnade tredje raka segern.

Publicerad:

Code Bon (e. Muscle Hill) har haft en skadedrabbad karriär och hade inte startat på över två år inför den här vintern. Nu tog han sin tredje raka seger med gott om krafter kvar i mål. Magnus Teien Gundersen satt i segersulkyn och tränar gör Geir Vegard Gundersen.

Dag-Sveinung Dalen är ett nytt tillskott bland de aktiva i Norge. 27-åringen har än så länge tagit 549 segrar vilket är imponerande. Under lördagen vann han med lovande Benoit Va Bene (e. Dream Vacation). Tränaren Marlene Berdalen har gjort ett fint arbete med hästen som rundade konkurrenterna på Jarlsberg.

Ett annat lovande norskt namn är Ole Johan Östre. Efter att ha haft femårige Red Bar (e. Revenue) i träning i tre månader visade han upp hästen i bästa skick. Konkurrenterna såg ut som statister och segertiden blev fina 1.13,6/1609 meter. Red Bar står noterad för knappt 100.000 norska kronor intjänat.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.