Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippel för Takter

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Jimmy Takter hade en bra lördag. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Jimmy Takter blev trippelsegrare som tränare under lördagen i Nordamerika.

Publicerad:

På Mohawk Raceway fick självaste Hannelore Hanover se sig besegrad av Jimmy Takters Ariana G. (e. Muscle Hill-Cantab It All). Detta i ett försök till Maple Leaf Trot. Det var Will Take Charge som kopplade greppet på ledande Hannelore Hanover för att sedan åka dit knappt mot Ariana G. Segertiden blev 1,10,1a/1609 meter.

I det andra försöket var det Triple Crown-vinnaren Marion Marauder (e. Muscle Hill-Spellbound Hanover) som spurtade till seger på 1.10,3a/1609 meter. Här debuterade Crazy Wow för Marcus Melander, som klarade femteplatsen och därmed är klar för final.

Jimmy Takter körde själv lopp på The Red Mile och bokförde sig för en dubbelseger. I försök till Kentucky Sire Stakes för tvååringar vann han med Peter Haughton-ettan Don't Let'Em (e. Muscle Hill-Passageway). Från ledningen blev det väldigt enkelt. Super Schissel (e. Uncle Peter-Bavarde) var Takters andra vinnare, som från spets kom hem på 1.12,6a/1609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.