Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippel till Sverige i USA

Foto: MICKE GUSTAFSSON, TRAVRONDEN
Marcus Melanders Hambletoniantrea Enterprise var tillbaka som vinnare. Foto: MICKE GUSTAFSSON, TRAVRONDEN

Marcus Melander, Åke Svanstedt och Anette Lorentzon lyckades alla hamna i vinnarcirkeln under torsdagen.

Publicerad:

På Yonkers Raceway kunde Marcus Melander och Åke Svanstedt bokföra sig för var sin treåringsvinst. För Marcus del var det Hambletonian-trean Enterprise (e. Chapter Seven-Shes Gone Again) som efter tidig ledning kunde vinna knappt för Brian Sears. Segertiden stannade vid 1.12,0a/1609 meter och förstapriset var 13.500 dollar. Detta till glädje för kända ägartrion Hasse Backe, Anders Ström och Lasse Granqvist.

Åke Svanstedt vann också från spets, detta med treårige Ice Attraction (e. Muscle Hill-The Ice Queen). Här skrevs vinstmarginalen till två säkra längder och segertiden blev 1.13,1a/1609 meter. Förstapriset var 11.000 dollar.

Anette Lorentzon kunde räkna in en tränarseger på The Red Mile i Lexington. Det var treåriga stoet Ellerie Hanover (e. Cantab Hall-Exotic Destination) som spurtade till seger med två längders marginal på 1.13,1a/1609 meter. Vinsten var värd 2.200 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.