Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tufft för Lugauer

Foto: Thomas Blomqvist
Conrad Lugauer hade ingen lycka i Hamburg. Foto: Thomas Blomqvist

När Conrad Lugauers favorit Norton Commander fick en helt omöjlig resa var det istället svenskfödda och obesegrade treåringsstoet Jolie Coer som kunde vinna Halali-loppet i Hamburg för Rudolf Haller.

Publicerad:

Conrads tyskfödde fux Norton Commander (e. Gift Kronos) kom till start med tre raka vinster från Halmstad. Men det blev ingen förlängning av segerraden, då ekipaget blev hängande i tredjespår under nästan hela loppet. Istället var det Rudolf Haller som spurtade till seger via open stretch med svenskfödda treåringsstoet Jolie Coer (e. Sam Bourbon-Jasmina e. Abano As). Det här var femte raka segern sedan debuten och hon sänkte nu sitt rekord med över tre sekunder till 1.13,8a/1680 meter. Ganska ny tränare på hästen är Wolfgang Nimczyk. Förstapriset var cirka 12.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.