Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Urlo dei Venti vann Gran Premio d´Europa

Foto: ALN
Foto: ALN

Ingen kunde hota Urlo dei Venti i grupp I–löpningen på Modena.

Publicerad:

Enrico Bellei kunde kosta på sig en segergest över mål tillsammans med Urlo dei Venti (e. Mago d’Amore) i Gran Premio d´Europa (€209.000). Ekipagetkunde tidigt köra fram och överta spetspositionen från Unicorno Slm. Den sistnämnde höll till slut till en andraplats, men var chanslös mot vinnaren som gick i mål på kilometertiden 1.12,5a/2.080 meter. Trea i loppet blev Ursa Caf.
Urlo Dei Venti vann Gran Premio Carlo Marangoni i september i fjol, den gången som en jätteskräll. Segern var värd 87.400 euro.
I Gran Premio d´Europa för ston (€66.000) vann Umaticaya (e. S.J’s Photo) tillsammans med körande Alessandro Gocciadoro efter ett lopp utvändigt om ledaren på tiden 1.12,4a/1.600 meter. Segern togs närmast före Ultimaluna Grif som fick ett fint lopp i rygg på vinnaren. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.