Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
Annons: Innehåll från ATG

Chans till Triple Crown för Keytothehill

Foto: Traberpixx
Foto: Traberpixx

Årgångsloppen i Europa avlöser varandra och i helgen avgörs sto- och öppna klassen i det tyska travderbyt. Favorit i den senare finalen är Keytothehill som har chans att ta hem tyska Triple Crown, i sulkyn sitter kuskgiganten Heinz Wewering som vann sitt första derby 1981.

Av: ATG
Publicerad:

Treåringslöftet Keytothehill vann sitt uttagningslopp på respektingivande 1.12,5/1900 meter efter att ha lämnat sina konkurrenter på körande Heinz Wewerings signal. Efter uppvisningen ses han som stor favorit att ta hem finalen. En som ska försöka fälla Keytothehill är svensktränade Toto Barosso och Peter Untersteiner som tog sig till final efter en stark andraplats från dödens i sitt försök.

Även stoklassen innehåller svensktränade hästar. Det är Jeopardy som med Conrad Lugauer i sulkyn vann sitt försök överlägset och som inför finalen ståtar med tre segrar och två andraplatser på sina fem starter. Med i finalen är också Timo Nurmos-tränade Raya som även hon vann sitt uttagningslopp.

Kanadensisk toppsport
Lördagskvällen bjuder på galopp från Woodbine som arrangerar en av årets stora höjdpunkter – The Woodbine Mile med inte mindre än fyra stakes-lopp i världsklass.

ATG erbjuder spel på vinnare, trio och V4 till tyska tävlingarna på Mariendorf-banan i Berlin. Till tävlingarna på Woodbine erbjuds vinnare, plats, komb och V4.


Av: ATG

ANNONS

Innehåll från ATG

Detta innehåll är sponsrat av ATG och framtaget i samarbete med Mile Media.