Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
Annons: Innehåll från Travronden Spel

Stora framgångar på V86 för Travronden Spel

Nettovinsten landade på härliga +439.258 kronor.

Publicerad:

V86, 2/12 blev stor succé för Travronden Spel. Det stora matematiska systemet satt som en smäck och nettovinsten landade på
totalt + 439.258 kronor. Travronden Spel består av starka tipsprofiler som tillsammans utgör ett fantastiskt team, som arbetar från det att startlistorna släpps och sedan sys ihop med liverapporteringen på onsdagar och lördagar. De starka resultaten föds ur engagemang, hårt arbete och framförallt samarbete.

Såhär tycker och tänker tipsgruppen kring framgångarna

Vad skulle ni säga var avgörande för systemet?
Spikvalen var avgörande för att vi fick ihop systemet. Nika har varit en "följehäst" för oss en längre tid och på förhand såg uppgiften riktigt bra ut då hon även förstärktes med Jorma Kontio i sulkyn. Vår andra spik var Jacoby Keeper som vi blev väldigt imponerade av i den senaste starten och även om han nu mötte äldre hästar så ansåg vi gemensamt att det var en bra spik. Tack vare dessa spikar hade vi råd att gardera i de lopp där det skrällde och både Hunkydory Degato och Ellieann fick plats på systemet, säger Daniel Olenklint.

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Nika Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Vad är det viktigaste för er att ta hänsyn till när ni komponerar era system?
Att systemet är välbalanserat och spelvärt, vilket innebär att systemet ska vara så troligt som möjligt att sitta, men ändå ha chans bra högre utdelningar. Detta gör att vi ibland rankar ner hästar som kan ses med högre vinstchans än en annan häst, men som, sett till hur streckprocenten är, inte känns intressant för att få ihop en bra helhet på systemet. Spikarna krånglar vi däremot sällan till det på då vi anser att systemspel, som V75, V86 och så vidare, är tillräckligt komplext i sig själv. Hästarna som höjer utdelningen kan man hitta i andra lopp. Exemplet är i onsdags när vi spikade två favoriter som vi ansåg ha bäst segerchans i omgången, men ändå fick en utdelning på dryga 400 000, säger Linus Eriksson. 

Om det är något ni skulle tipsa om inför lördagens omgång, vad är det?
5 Digital Races (V75-3) har jag haft ett gott öga för ända sedan tävlingsdebuten i juni, då hos Stefan Melander. Han finns numera hos Christoffer Eriksson där han fortsatt visa upp talang och kapacitet en bit utöver det vanliga. Han fungerade visserligen inte optimalt senast, men ska vara bättre nu och har visat tidigare att skor runt om inte är något minus. Det här är en treåring som kommer kunna gå långt upp i klasserna framöver, och lördagens lopp ska han ha toppchans att leda runt om. Intressant att se på lördag, och även att följa framöver, säger Fredric Lindman.

Hur känns det såhär efter vinsten, firade ni på något speciellt sätt?
För det första är det otroligt roligt. Det påvisar bara ytterligare en gång hur starka vi är på Travronden Spel och hur det lönar sig att följa upp sina tips. Själva värderingen av respektive hästs segerchans är något som varje tipster gör redan när startlistorna släpps, sedan är det team work hela vägen fram till spelstopp och det att systemen publiceras i sin helhet. Att följa liverapporteringen är något som har visat sig vara oerhört värdefullt.
Firande får däremot vänta, först ska vi avhandla hela Winter Burst och där storsatsar vi verkligen på multijackpotten som vi vet är enormt populär. För att inte tala om vilka pengar det kan betala...
Efter nyår däremot, då ska vi se till att hitta på något, avslutar Travrondens tipschef Anton Stöckel.ANNONS

Innehåll från Travronden Spel

Detta innehåll är sponsrat av Travronden Spel och framtaget i samarbete med Mile Media.