Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
Annons: Innehåll från Travronden

VI SÖKER SOMMARVIKARIER

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Letar du nya utmaningar? Travronden söker sommarvikarier till Sveriges mest fartfyllda och roligaste travjobb.

Publicerad:

VAD VI SÖKER

NYHETSREPORTRAR som längtar efter en intressant nyhet att fördjupa sig i, är drivna och envisa samt skriver rakt, snabbt och gärna personligt. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete i alla typer av kanaler från annan nyhetsredaktion, och goda vitsord.

TIPSTERS som följer V75 slaviskt, älskar att analysera och chansvärdera lopp samt har goda kunskaper om såväl travsport som spel på hästar. Vi ser gärna att du tycker om att skriva och hanterar svenska språket utan problem.

TV-REPORTER/PROGRAMLEDARE som drivs av att berätta om travet, har lätt för språket och trivs framför kameran. Vi ser gärna att du har viss tv-vana från annan nyhetsredaktion. Det är en fördel om du har erfarenhet av tv-redigering i till exempel Premiere, eller motsvarande.

REDIGERARE som har god formkänsla, nyhetsnäsa och förmåga att sätta intresseväckande rubriker. Vi älskar att göra tidning och har täta deadlines. Det är en fördel om du har grundläggande kunskaper om trav och erfarenhet av tidningsarbete i Adobes olika program, framförallt Indesign och Photoshop.

VAD VI ERBJUDER

Du kommer att arbeta i ett passionerat företag i konstant utveckling, där ingen dag är den andra lik. Vi lever i en kreativ och inspirerande miljö där allt är möjligt. Engagemanget är stort och vi hjälper varandra att bli vårt allra bästa jag. På Travronden jobbar vi närmare stallbackarna, hästhagarna och världens mest fantastiska sport än någon annan i Sverige.

VAD VI VILL HA

Tveka inte att höra av dig med ett personligt brev, cv, vidtalade referenser och gärna också arbetsprover senast den 30 april. Du skickar din ansökan till avdelningscheferna och anger i rubriken vilken tjänst du söker (t.ex. “Tipster”). Vi intervjuar löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag. Även du som sökt jobb hos oss förut får gärna höra av dig igen – vårt behov ändras varje år och du kanske har fått nya erfarenheter sedan senast? Ge inte upp!

VI SVARAR PÅ DINA FRÅGOR

Nyhetschef: johanna.reimers@travronden.se 
Tipschef: anton.stockel@travronden.se
Produktions-/bildchef: patrik.nord@travronden.se 
Tv-redaktör: niclas.andersson@travronden.se
Klubbordförande: andreas.jonsson@travronden.se

OM OSS

Travronden är en del av TR Media och sitter i lokaler i centrala Sundbyberg, på gångavstånd från Solvalla. Vi har flexibla arbetstider och tillämpar distansarbete. Resor ingår i jobbet. Vi letar efter positiva personer som har lätt att skapa kontakter och som gillar trav, har god initiativförmåga och är ödmjuka och lyhörda.ANNONS

Innehåll från Travronden

Detta innehåll är sponsrat av Travronden och framtaget i samarbete med Mile Media.