Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Allt eftersnack till travfesten

Under tisdagen kommer årets nionde utgåva av Travronden att finnas i brevlådor och affärerna och där går det att läsa om allt eftersnack till vad som hände i helgen i Paris.

Publicerad:

Tolv sidor eftersnack till helgens uppvisning av Bold Eagle i Prix d’Amérique bjuder vi läsarna på i tisdagens Travronden, där bland annat ägaren till stjärnhästen ger ett klart besked om Elitloppet.

Dessutom rapporterar vi om en del förändringar inom europeiskt trav som togs när U.E.T.’s generalförsamlig hade möte i Paris. Bland annat kommer det bli möjligt att flytta ner hästar i resultatlistan och Trotting Masters kommer att göras om.

Det och mycket annat kan ni läsa om i morgon när Travronden kommer ut.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS