Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Båth hjälper Örebrotravet

Foto:  Maria Holmén/Ronden
Svante Båth har tackat ja till att hjälpa Örebrotravet. Foto: Maria Holmén/Ronden

Svante Båth har tackat ja till att vara ett externt ”bollplank” till Örebrotravet när det gäller utformningen av en hypermodern träningsanläggning i Kvinnersta.

Publicerad:

Örebrotravet bestämde under tisdagens höstmöte att gå vidare med sina planer på att sälja den nuvarande marken i Marieberg, där travbanan just nu ligger, för att istället kunna bygga en ny i Kvinnersta. I samband med detta planeras även en helt ny träningsanläggning i anslutning till travbanan.
– Vi vill göra något väldigt bra och då gäller det samtidigt att vara ödmjuk och inse att man själv inte har all kompetens som krävs. Vi har nyligen bildat en grupp för den kommande utformningen av träningsanläggningen, där det ingår lokala representanter, bland annat från tränarhåll. Samtidigt kändes det viktigt att få in en extern kraft med stort kunnande i ämnet och vi är glada över att Svante Båth nu har tackat jag till detta, berättar Örebrotravets sportchef Claes Broberg.

Svante var inbjuden till Fornabodas höstmöte förra veckan och det var där det hela bestämdes.
– Jag blev bland annat intervjuad av Håkan ”Lillis” Olsson och i en paus frågade Claes Broberg om jag kunde tänka mig hjälpa till som ett bollplank. Eftersom jag har två egna träningsanläggningar just nu och har lång erfarenhet av filialer och andra träningscamper kändes det som att jag kunde bidra. Så därför tackade jag ja.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.