Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelmiljonär slutar: "Tack för allt kompis"

Foto: Jeannie Karlsson/TR Bild
Conrad Lugauer meddelar via sin hemsida att Calvin Borel gjort sin sista start. Foto: Jeannie Karlsson/TR Bild

Han tog 15 segrar på 58 starter och sprang in över 2,4 miljoner kronor. Nu har den tioårige valacken gjort sin sista start.

Publicerad:

Tävlingskarriären är över för Conrad Lugauers framgångsrike valack. Calvin Borel (e. Super Photo Kosmos) tävlade framgångsrikt under karriären – främst i Frankrike. På hästens 58 starter tog han 15 segrar och sprang in 2.440.311 kronor. Fem av segrarna kom på fransk mark, varav två på Vincennes. Han vann också tre rikstotolopp, varav en final i silverdivisionen.

Nu har hästen gjort sin sista start i karriären meddelar stall Conrad Lugauer via sin hemsida: "Calvin Borel har tävlat färdigt och får nu njuta av sin pension som ridhäst! Många glada stunder fick vi tillbringa med honom, då han är en toppindivid men även en väldig sympatisk kille som sällan ställde till med problem. Tack för allt kompis..", skriver stallet.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.