Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Eskilstunatränare igen

Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN
Svante Ericsson flyttar tillbaka till Eskilstuna-trakten. Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN

Svante Ericsson byter under våren från Julmyra Gård till Berga Gård och blir därmed åter Eskilstunatränare.

Publicerad:

För ganska precis två år sedan flyttade Svante Ericsson från en gård utanför Eskilstuna, och samarbete med Markus B Svedberg, till Julmyra Gård. Därmed blev det också licensbyte till Solvalla. Nu återvänder han till Sundbyholmstravet och ska träna sina just nu tolv hästar på Berga Gård.
– Det har varit två givande år på Julmyra, men nu känns det som det är dags att prova något nytt. Berga gård har allt träningsmässigt som jag kan önska. Jag ser fram emot att komma dit”, säger Svante Ericsson i ett pressmeddelande.

Svantes bästa häst är Al's Winnermede (e. Olimede), som vann ett större stayerlopp på Solvalla så sent som den 26 december. Just nu är hästen i Frankrike.
– Svante Ericsson visade redan när han startade som tränare här att han har alla förutsättningar att lyckas. Det känns väldigt roligt att han nu väljer att komma tillbaka till vårt lag. Vi är också glada att en topphäst som Al’s Winnermede kommer att tävla för Sundbyholm”, säger Michael Wallin, sportchef på Sundbyholmstravet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS