Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Final med Lome Brage

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Elitkampsvinnaren Lome Brage tillhör favoriterna i Dubbelcupens final nu på lördag på Bergsåker. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Bergsåker står som värd för V75 på lördag och bland annat bjuds vi på Dubbelcupens final för kallblod (V75-4) , där en hel del starka kort finns med.

Publicerad:

På start har vi Ole Johan Östres Rappnor och 20 meter bakom återfinns bland annat B.W.Sture och Don Viking. Från 40 meters tillägg jagar hästar som SM-ettan Björs Frej, Lome Brage och Art Kjarvald. Förstapriset i loppet är 200.000 kronor.

Samma pengar är det till vinnaren av guldförsöket (V75-3). Här ska Rikard N Skoglund försöka vinna ännu ett lopp med hedershästen On Track Piraten. Trots lång distans försvårar spår elva och han möter motståndare som Zenit Brick och Global Trustworthy.

Här finns alla startlistor.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS