Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han fick första OGP-inbjudan

Foto: Maria Holmén/Travronden
Aubrion du Gers vann Prix du Luxembourg under söndagen. Nu är hästen också inbjuden till Oslo Grand Prix. Foto: Maria Holmén/Travronden

Allt fokus ligger på Vincennes och Prix d'Amérique. Men det hindrar inte Oslo Grand Grix-chefen Arnlioth Heltberg att inleda arbetet föra att få ihop ett så pass starkt startfält inför årets Oslo Grand Prix som möjligt. Under lördagen bjöds den första hästen in till det norska storloppet.

Publicerad:

Det handlar om den franska hästen Aubrion du Gers (e. Memphis du Rib–J'Arrive du Gers) som under lördagen tog hem Prix du Luxembourg som favorit på 1.11,4a/2.100 meter, detta enligt den norska travsajten tgn.no. Hästen är i absolut toppform för dagen och har segrat i 13 av sina 15 senaste framträdanden på travbanan.

Aubrion du Gers är valack och tränas, körs och ägs av fransmannen Jean Michel Bazire. Oslo Grand Prix körs söndagen den 11 juni.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS