Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hon blir ny travbanechef

Foto: Pressbild/Färjestadstravet/Malin Albinsson/TR Bild/Montage
Marie Svensson. Foto: Pressbild/Färjestadstravet/Malin Albinsson/TR Bild/Montage

Färjestad ändrar om på nytt. Styrelsen för Färjestads Travsällskap har utsett en ny travbanechef för den värmländska banan.

Publicerad:

Vid årsskiftet får Färjestad en ny travbanechef. Via ett pressmeddelande kommer nyheten att styrelsen för Färjestads Travsällskap utsett Marie Svensson till ny travbanechef för Värmlands största travbana, Färjestad.

Marie Svensson är 37 år och kommer närmast från tjänsten som marknadschef på Färjestadstravet. 
– Jag brinner för travsporten och ser fram emot att leda Färjestadstravet in i framtiden tillsammans med mina kollegor och alla aktiva inom sporten. Vi har stora utmaningar inom travet, som jag tror vi kan nysta upp om vi går ihop och arbetar tillsammans. Jag är otroligt stolt över att ha fått förtroendet att bli ny travbanechef och kommer att satsa helhjärtat på vår utveckling framåt. I min tjänst kommer  också marknadsansvar att ingå, säger Marie Svensson i pressmeddelandet.

Marie Svensson tillträder sin tjänst som travbanechef den 1 januari 2020.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.