Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hoppas det går att komma till spets"

Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN
Icanhearyou och Jan P Andersson startar i V4-1 i Eskilstuna idag. Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN

Lunchtrav i Eskilstuna idag där en V4-omgång avgörs och vi har stämt av dagsläget med Travrondens tipsetta i första avdelningen Icanhearyou.

Publicerad:

Det är Ruth J Andersson som tränar Icanhearyou och det är dagens kusk Jan P Andersson som berättar om vilken form Icanhearyou är i.
– Icanhearyou (4) är inte i hundra toppform då hon startat lite oregelbundet eftersom hon har lite poäng, men annars tycker jag att hon är på rätt väg. Näst senast när jag körde henne var hon hyfsad från dödens och förra loppet är bara glömma då hon hamnade hopplöst till. Det känns som hon är lite på gång.

Vad tycker du om dagens uppgift?

– Hon är ganska snabb ut så jag kommer prova framåt. Jag tror det kan bli svårt att komma till spets, men jag hoppas det går. I så fall kör jag i ledningen, en position hon vann något lopp i förra året. Hon är väldigt stark och försvarar sig väl i den positionen, men samtidigt får det inte kosta för mycket att komma dit. Det blir inga ändringar utan hon kommer tävla med samma balans och utrustning som senast, säger Jan P Andersson.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS