Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Inlett året kanonbra

Foto: Martin Langels/ALN
Admir Zukanovic och Stefan Söderkvist har inlett året bra. Foto: Martin Langels/ALN

Admir Zukanovics stall har inlett 2017 riktigt bra. Tre segrar på sex starter och givetvis hoppas Åbytränaren att statistiken håller i sig även efter lördagen.

Publicerad:

I V75-4 har du Valentino Strix till start. Hästen vann senast, vad tycker du om den prestationen?
– Den var stark. Hästen har hållit sig fräsch på sistone och kunnat starta kontinuerligt, vilket gjort att han fått riktigt fin form. Allting verkar som det ska efter senaste starten också, så jag har ingenting att klaga över.
Den här gången handlar det om voltstart, vad har du för känsla kring det?
– Jag tror inte det ska vara några problem, han är normalt sett stabil.
Chansen?
– Den ska vara god, han ska ha bra chans.
I V75-6 startar Orrizonte Trio. Är det bara ett resesällskap till favoriten i fjärde avdelningen?
– Lite så. Han är uppanmäld så det blir till att leta sig ner i banan och smyga med. Får han med sig en peng är jag jättenöjd och han är ingen V75-spelarna behöver tänka på, avslutar Zukanovic.
Två hästar har relativt unge proffstränaren till start på Jägersro. I hälften av starterna i år har det blivit seger och det verkar som att det kan bli något liknande i dag. Det är en han tror lite mer på och en lite mindre.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.