Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Inte slut för Lionel

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Lionel ska fortsätta tävla. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Göran Antonsen har tagit beslutet att fortsätta tävla med Lionel.

Publicerad:

Det var i fredags som Lionel förlorade ett vanligt lopp på Jarlsberg och Antonsen fick sedan läsa en hel del negativt på sociala medier efteråt.
– Det är vi i kretsen kring Lionel som känner honom bäst och måste ta beslutet om han ska fortsätta eller ej. Jag tyckte det var tråkigt att läsa en del av de negativa kommentarerna efter fredagens lopp, vi behöver mera positivt här i Norge inte ännu mera negativt, säger Göran Antonsen till Trav Og Galopp Nytt och fortsätter:
– Jag har diskuterat det hela med bland andra Daniel Redén och vi är eniga om att det är toppformen som helt enkelt inte är där just nu. Han kanske även har fått det lite för lugnt hemma i träningen på sistone. Vi kollade upp Lionel i dag och allt såg fint ut. Jag har dock inte bestämt någon ny start ännu.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS