Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lindkvist lämnar Bergsåker

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

I mars fick Bergsåker en ny sportchef. Månaden därpå fick banans travsällskap en ny ordförande och snart ska en ny marknadsansvarig tillsättas.

Publicerad:

Den nuvarande, Jonas Lindkvist, slutar nämligen vid månadens slut.
– Jag känner att jag vill vidare, men tror jag inte att jag är klar med travet än. Vi får se som händer härnäst. Det finns lite diskussioner, säger Lindkvist.

I nuläget är Bergsåker därmed en person kort på marknadssidan inför banans stortävlingar i augusti månad. Travbanechefen Jens Berglund tar dock situationen med ro.
– Jonas jobbar kvar månaden ut och sedan är han ju inte ensam. Vi har en till heltidstjänst som arbetar med sälj och marknad, säger Berglund.
– Det ska in en person till, men vi har inte hunnit anställa någon ännu. Det här är så pass färskt.

Tidigare i år lämnade Bert-Ola Månsson posten som sportchef på Bergsåker. Han efterträddes av Norrlands Travsällskaps ordförande, Thomas Almqvist, som i sin tur lämnade över den förra posten till Leif Lindholm.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS