Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Riktigt bra vinstchans"

Foto: HANOLD/ALN
Troels Andersen andas optimism inför dagens tävlingar där han har Kitspirit och My Night till start. Foto: HANOLD/ALN

Rättvik står värd för dagens V4-tävlingar. Troels Andersen har två hästar till start under dagen och tror på chans med båda.

Publicerad:

- Kitspirit (V4-2) tycker jag är en motiverad favorit i loppet. Hon blev lagom halvfast senast i comebacken vilket jag tycker var positivt. Det kan ha varit bra inför dagens start. Hon har tagit loppet bra och ska ha gått framåt med loppet i kroppen. Hästen är väldigt startsnabb så det är bara att köra framåt direkt. Hon är bäst i spets så det är ledningen som gäller. Motståndet är enklare än vad hon brukar möta och jag tror på en riktigt bra vinstchans, säger Troels Andersen, som också har My Night (lopp 5) till start.
        - Han trodde jag mycket på i våras, men hästen var inte redo och gjorde två sämre prestationer. Han fick ta igen sig lite och känns nu mycket piggare och finare. Hästen körs hela tiden på banan så han ska inte behöva något lopp i kroppen utan jag förväntar mig en bra insats direkt. Spåret blev bra och om jag lyckas hålla upp ledningen så tror jag även att han ska ha bra vinstchans idag, säger Troels Andersen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.