Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Se travtränarna svänga på höfterna

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Madelen Berås är en av sex Sundbyholmsprofiler som ska delta i Just Dance. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Det har blivit lite av en tradition. Under torsdagen är det tillbaka. Tränarna på Sundbyholmstravet ska svänga på höfterna i tävlingen Just Dance.

Publicerad:

2009 anordnades Just Dance för första gången. En handfull hemmatränare kastar sig ut på okänt vatten, tar på sig paljettkostymen och uppträder i dans på Fristadstorget i Eskilstuna.
I år avgörs tävlingen för femte gången och deltagarna har tränat under hela juni månad. Totalt sex hemmatränare är med i tävlingen, Markus B Svedberg, Svante Ericsson, Rikard S Jansson, Magdalena Ulriksson Siminski, Maria Riedl och Madelen Berås.
En av initiativtagarna är Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholmstravet.
– Det ska bli väldigt roligt. Kuskarna kommer precis som tidigare år att bedömas av en expertjury bestående av tidigare deltagare i tv-programmet Let's Dance. Danserna som publiken kommer få se i år är Jive, Cha Cha och Rumba, säger Eriksson.

Finalen kommer avgöras under torsdagen, klockan 16.30 på Fristadstorget smäller det.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS