Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Snacket efter guldloppet

Björn Goop och Nadal Broline vann Bollnäsloppet, men vad tyckte kuskarna/tränarna till hästarna där bakom?

Publicerad:

– Det var omöjligt att se om vi var före Björn Goop och Nadal Broline över linjen eller inte. Det var flera ekipage mellan oss och dessutom stenhårt. På målfotot som jag sett på mobilen går det inte heller att se vilken som var först, men domarna har säkert tillgång till bättre bilder.
(Örjan Kihlström var knappt slagen tvåa från dödens bakom Daniel Redén-tränade Sorbet)

– Han höll på att galoppera för mig från start, så därför blev det ingen snabb öppning. Sedan gick jag på först i tredjespår på sista bortre långsidan eftersom tempot var väl lågt för att jag skulle ligga kvar. Han fullföljde bra som trea.
(Carl Johan Jepson om Stefan Melander-tränade Disco Volante)

– Hästen såg jättefin ut och kändes också bra enligt Ulf Ohlsson. Det här var bara andra gången i karriären som han kördes i ledningen och det kanske är så enkelt att han inte trivs som allra bäst just där. Ohlsson har också det lite på känn.
(Petri Salmela efter Makethemarks femteplats)

– Det var inget drag alls i honom i dag. Kanske berodde det på att han övernattade för första gången.
(Robert Bergh om oplacerade Coktail Fortuna)

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS