Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Southwind Mozart på supertid

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Halmstad körde Breeders Crown-uttagningar under måndagen och Veijo Heiskanens fyraåring Southwind Mozart passerade mållinjen på fina 1.11,4a/2.140 meter.

Publicerad:

Totalt fyra Breeders Crown-lopp avgjordes i Halmstad under måndagskvällen. Den som imponerade allra mest var Veijo Heiskanens Southwind Mozart som efter en upploppsduell med Peter Untersteiners Flash Håleryd gick i mål på 1.11,4a/2.140 meter. Hästen har gjort två starter på svensk mark och är fortfarande obesegrad.

Breeders Crown-segrar blev det också för treåriga Monark Newmen och Mamasan där den senare besegrade jättefavoriten Fantasy River efter ledning från start till mål med Björn Goop. Fantasy River galopperade från start men kördes trots det fram först utvändigt om ledaren och höll starkt som fyra.

Conrad Lugauers Bijou Bourbon H.M. tog hem det sista Breeders Crown-loppet efter en fin avslutning.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS