Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två bra chanser

Foto: HANOLD/ALN
Lars I Nilsson har förspänt på V64 ikväll. Foto: HANOLD/ALN

Jägersrotränaren Lars I Nilsson har fyra hästar på V64 ikväll och har extra stor tro till två USA-födda ston.

Publicerad:

Georgie Mae kommer från seger och är favorit i V64-inledningen.
- Hästen har varit fin en längre tid och insatsen var klart positiv från ledningen senast. Det var hennes hittills bästa insats hos oss och hon har varit som vanligt i sina jobb. Nu är det spår en bit ut på vingen, men visst ska hon räknas med bra vinstchans. Det blir inga ändringar, säger Lars I Nilsson.

Juniata Hanover bär favoritskapet i V64-3.
- Hon fick bestämma i ledningen senast och kunde dansa undan. Hästen gjorde det bra och motståndet känns liknande ikväll. Är hon lika bra på nytt ska det vara fin chans, men jag kan inte begära att hästen ska vinna. Vi kommer att köra med bakskor ikväll och jag tror att hon kommer att vara gynnad av det.

Mad Lee (V64-4) återkommer efter uppehåll.
- Hästen har tränat hela tiden och gått 1.16,5/1.600 meter i jobb inför den här starten. Han känns fin, men kan behöva lopp i kroppen. Jag begär inte att formen är på topp, men han kan gå bra direkt.

Lizette Sisu (V64-5) har jobbiga förutsättningar. Hon fick gå sista 750 meterna i tredjespår senast och höll farten okej.
- Även om hon gått felfritt några gång på sistone är det galopprisk i voltstart. Hon var bra näst senast, men har många att runda här.

FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS