Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Uppdaterat: Grönt ljus för kvällens tävlingar

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Banan har skapat frågetecken inför kvällens tävlingar i Örebro.

Publicerad:

Inför kvällens tävlingar på Örebrotravet är det fortfarande ovisst huruvida banan kommer att vara tävlingsmässig till start. Sportchefen Claes Broberg kommenterar läget så här:
– Vi jobbar med banan nu och strax så ska vi prova att låta några hästar springa på den. Som det ser ut så har det blivit lite bättre. 
– Tills vi har tagit något annat beslut så är det tävling som gäller. Min inställning är att vi måste jobba för att vi ska köra för att se om det går. Vi vill inte ställa in tävlingarna och sedan visar det sig att vi kunde ha kört.

Vad är det som är problemet?
– Det är lite löst i ena kurvan och där får det inte släppa. Det är det vi jobbar med.
Är du optimistisk?
– Hoppfull är nog rätt ord.
När måste ni ta beslut?
– Vi har inte satt någon tid. Om det är klockan tre, fyra eller fem det får vi se.

Senare under torsdagseftermiddagen gick sportchefen ut med en hälsning via sitt Twitterkonto: "Info Örebrotravet: Som vi bedömer det nu kommer kvällens V5-tävlingar genomföras som planerat." skrev Claes Broberg. 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.