Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Volstead klar för Elitloppet

Foto: Christer Norin/ALN
Foto: Christer Norin/ALN

Stefan Melander tackade ja direkt när Anders Malmrot ringde.

Publicerad:

Efter uppvisningen i Örebro bestämde sig Anders Malmrot för att bjuda in Sweden Cup-vinnaren till Elitloppet. Via en livesändning på Solvallas Facebooksida berättade Malmrot själv om nyheten.
– Stefan har tackat ja, och han blev jätteglad när jag ringde. Det känns som ett givet ekipage i Elitloppet, sade Malmrot.

"Fantastiskt"

Volstead (e. Cantab Hall) har gjort tre starter i år. I de två första slutade han oplacerade respektive diskvalificerad för galopp, men i den tredje visade Volstead sitt rätta jag.
– Stefan Melander har hela tiden varit tydlig med att det är Volstead som är hans Elitloppshäst i år. Det känns fantastiskt.

Sjuåriga Volstead har varit med i Elitloppet en gång tidigare, 2016. Då slutade han femma i sitt försök och i fjol vann han alltså Sweden Cup. Volstead har sprungit in 5 263 824 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS