Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

TV-profil förstärker Bergsåker och Dannero

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Johan Olsson-Amsköld blir redaktör för sociala medier på Bergsåker och Dannero. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Nyligen tillträdde Henrik Lindgren som ny travbanechef på Bergsåker och Dannero. Nu har banorna även förstärkt organisationen genom samarbete med en tv-travprofil.

Publicerad:

Det är Johan Amsköld, tidigare även sportchef på Färjestad, som ska ta hand om rollen som redaktör för sociala medier. Han kommer dock även fortsättningsvis arbeta med trav-tv.

– Travsporten är mitt största intresse och då känns det otroligt inspirerande och kul att vara med och lyfta hästarna och de aktiva inom den här plattformen. Mycket handlar i dag om sociala medier när det gäller att nå ut till folk, säger Johan Amsköld till bergsaker.com.

Henrik Lindgren är nöjd med ”värvningen”:

– Sociala medier blir allt viktigare i den externa kommunikationen och med Johan så tror vi att det kommer bli ett riktigt lyft. Johan kommer inte bara att rapportera segrar för hemmahästar, utan även göra inlägg både före och efter aktuella tävlingar. Dessutom göra andra inslag kring banorna.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.