Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbelmiljonär mor på nytt

Foto: SE BYLINENEDAN
Frillan Filiokus sprang in över två miljoner kronor under sin tävlingskarriär. Nu har hon blivit mamma på nytt. Foto: SE BYLINENEDAN

Hon firade stora triumfer på tävlingsbanan och sprang in närmare två och en halv miljon. I söndags blev det 16-åriga stoet mamma på nytt.

Publicerad:

Hela fem gånger om segrade Frillan Filiokus i rikstotolopp. Hon tog 17 segrar under karriären och sprang in 2.450.625 kronor. I söndags blev hon mamma på nytt. Då föddes nämligen en hingst efter Maharajah – således ett helsyskon till Queen of Sand.

Queen of Sand är Frillan Filiokus mest framgångsrika avkomma med åtta segrar på 35 starter och över miljonen intjänat. Nyligen stod det klart att Queen of Sand avslutat sin tävlingskarriär och att hon kommer att betäckas med Propulsion.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.