Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fri entré på alla banor – året ut

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

29 september hävs publikrestriktionerna i Sverige. På torsdagen meddelade förbundet att det kommer att vara fri entré på alla landets tävlingsdagar hela året.

Publicerad:

Det blir fri entré på alla landets tävlingsdagar från och med 29 september och framåt och året ut. Det meddelande Svensk Travsport via sin hemsida under torsdagen.

”Samtidigt som läktarna och de publika ytorna öppnas den 29 september kommer även stallbacken att öppna för hästägare och andra som har rätt att befinna sig där under tävlingsdagar. Det har varit en utmanande tid för alla och särskilt för hästägare som inte kunnat följa sina hästar så nära som de vill. Lokala variationer gällande kapacitet på stallbacken kan fortsatt finnas men hästägare med starthäst kommer att prioriteras.

Från den 29 september och året ut så är det hundratals tävlingar som genomförs från Boden i norr till Jägersro i söder. Under dessa tävlingar kommer det alltså vara fri entré för att på riktigt välkomna alla tillbaka till travbanorna.”, skriver förbundet.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.