Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Publiken tillbaka – fri entré hela oktober

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

I och med de nya restriktionerna från och med 29 september välkomnas publiken tillbaka till banorna. Dessutom kommer det vara fri entré på alla tävlingsdagar till sista oktober.

Publicerad:

Publiken välkomnas tillbaka utan begränsningar. Det blir verklighet i och med de nya restriktionerna som börjar gälla 29 september. Och dessutom bjuder travsporten publiken på entréavgiften till alla travtävlingar från 29 september och under hela oktober. Vilket innebär 94 tävlingsdagar med gratis entré.

– Jag tycker det är viktigt att ge tillbaka något till alla som inte har fått vara på plats under pandemin och längtat tillbaka till travet. Nu vill vi att så många som möjligt får chansen att njuta av sporten som den upplevs bäst – på plats, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport, via förbundets hemsida.

Utöver det kommer även hästägarna att få tillträde till stallbackarna igen.

– Det är såklart mycket glädjande att vi kan ta in publik till fullo på våra travbanor. Vi har på ett bra och säkert sätt haft i gång tävlingarna under hela pandemin men det har alltid saknats något och det är en annan sport med publiken på plats. Jag förstår också hur frustrerande det har varit för hästägare att inte få möjlighet att träffa sin häst i samband med tävling, säger Maria Croon.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.