Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Topptränare blir galoppbas

Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP
Fredrik Reuterskiöld avslutar sin proffskarriär för att istället bli vd för Svensk Galopp. Foto: STEFAN OLSSON/SVENSK GALOPP

Framgångsrike proffstränaren Fredrik Reuterskiöld blir ny vd för Svensk Galopp.

Publicerad:

Fredrik har en utmanande men också spännande uppgift framför sig.
– Svensk galoppsport står inför en lång rad utmaningar, alltifrån en omreglering av spelmarknaden och därmed en helt ny ekonomisk verklighet, till praktiska frågor som att se till att nya anläggningar fungerar för både publik och aktiva. Jobbet innefattar allt från mycket praktiska frågor som doseringen på kurvor, rätt utseende på restaurangerna, till långsiktiga finansieringslösningar. Det ser jag fram emot, säger Fredrik i ett pressmeddelande.

Styrelsen i Svensk Galopp bjöd, efter att rekryteringen av Fredrik Reuterskiöld var klar, in de tre orförandena i landets galoppsällskap (Täby, Jägersro och Göteborg) för att presentera valet och diskutera fortsättningen.
– Vi har haft mycket produktiva och uppriktiga samtal med de tre ordförandena och även med valberedningen. Alla har varit införstådda med att vi måste hålla ihop för sportens bästa. Fredrik Reuterskiöld börjar på Svensk Galopp den 1 februari. I samband med att han tillträder sin nya tjänst avvecklar han alla sina tidigare engagemang inom galoppsporten och flyttar till Stockholm, berättar Svensk Galopps styrelsemedlem Per Larsson i samma pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS