Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stjärnhästen såldes för 580 000 kronor

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Ultion Face ska till Gocciadoros stall i Italien. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Ultion Face lämnar stall Kolgjini efter att ha sålts på auktion – för 580 000 kronor. Ny tränare: Alessandro Gocciadoro.

Publicerad:

Det var auktion på Travera i lördags och åttaårige valacken Ultion Face (e- Joke Face) blev snackhästen. Och många bud kom in på den forne elitloppshästen.

Tillslut klubbades köpet igenom för Ultion Face och prislappen visade 580 000 kronor. En av köparna är Jesper Arvenberg, advokat och väl insatt i travsporten.

Bland annat är han en av ägarna bakom förvandlingshästen Global Agreement som firat stora framgångar efter att förflyttats till Alessandro Gocciadoro.

Ska till Italien 

Nu är de nya ägarnas plan att Alessandro Gocciadoro ska träna Ultion Face. 
Det återstår att se om Ultion Face kan stå för samma resa som Global Agreement, som ståtar med sju raka segrar hos Gocciadoro. 

Travronden har varit i kontakt med advokat Jesper Arvenberg. 

– Hästen ska ner till Italien och Gocciadoro. Sedan får vi se vad som händer, det är ju en häst som visat att han duger i de större loppen, säger Jesper Arvenberg. 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.