Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Treårslöfte från Bergh till Båth

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Treårige Borups Victory har lämnat Robert Berghs träning och återfinns nu i Svante Båths stall. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Det treåriga löftet Borups Victory har bytt tränare från Robert Bergh till Svante Båth.

Publicerad:

Borups Victory (e. Googoo Gaagaa) har inlett karriären med fem segrar på nio starter och drygt halvmiljonen in på kontot. Han segrade bland annat i ASVT Trottex Auktionslopp på Solvalla under elitloppshelgen och tjänade då 250.000 kronor.

Nu har ägarna Stall Droad AB i Stockholm flyttat hästen från Robert Bergh till Svante Båth. Mats Sundin är en av delägarna och bolaget har gjort det samma med treårige Venturesome (e. Kadabra, ingen seger, tjänat 237.409 kronor).

– Jag har inte hunnit skaffat mig någon uppfattning ännu, men de kommer att joggas igång lite lätt och kollas igenom av veterinär, precis som vi alltid gör med nya hästar. Jag har förstås sett Borups Victory tävla och det verkar som en trevlig individ. Stall Droad AB är nya i mitt stall, säger Svante Båth.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.