Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Arvenberg: "Ingen tillgång till utredningen"

Foto: TR BILD
Jesper Arvenberg, ombud Daniel Redén. Foto: TR BILD

Under torsdagen fick Travsverige ta del av utdrag ur den utredning som Svensk Travsport gjort, gällande Propulsionfallet.
Daniel Redén och dennes ombud, advokat Jesper Arvenberg väntades ta del av utredningen, men fortfarande har den inte nått dem.

Publicerad:

Advokat Jesper Arvenberg är kritisk till att man fortfarande inte fått ta del av utredningen, då man menar på att det, av förklarliga skäl, försvårar möjligheten till att bemöta den utredning som Svensk Travsport redovisade delar ur, vid förra veckans presskonferens.

– Jag tror alla förstår hur illa skött detta är. Först driver man en utredning helt utan möjlighet till insyn. Sedan redovisar Svensk Travsport resultatet av utredningen utan att ge oss tillgång till den. Det är uppenbart att Svensk Travsport vill att Redén ska dömas utan möjlighet att bemöta utredningen, säger Arvenberg.

Travronden har sökt Svensk Travsports förbundsjurist, Göran Wahlman, utan framgång.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.