Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Digitala butiksandelar på V64

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Johan Korssell, Head of B2B Sales på ATG. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Först V75 och V86. Sedan GS75. Nu erbjuder ATG digitala butiksandelar även för V64 med start under måndagskvällen.

Publicerad:

Från och med måndagen 23 november kan kunder till ATG köpa digitala butiksandelar till V64. Kvällens omgång avgörs i Halmstad.

– Många butiker och kunder har efterfrågat digitala butiksandelar på V64 och med den här lanseringen vässar vi vårt och butikernas erbjudande ytterligare, säger Johan Korssell, Head of B2B Sales på ATG, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har det gått att köpa digitala andelar till V75, V86 och GS75. Att V64 nu läggs till i utbudet gör att det kommer finnas digitala andelar varje dag.

– Nu får butikerna möjlighet att bredda sitt erbjudande. Att kunna addera nya spelvarumärken på ett smidigt sätt var en av anledningarna till att vi flyttade över butiksandelarna till atg.se och nu har vi inom ramen för de senaste nio månaderna lagt till både Grand Slam 75 och V64, säger Johan Korssell.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.