Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG avslutar samarbete

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Katarina Widman, Chief Commercial Officer på ATG. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

ATG har sagt upp sponsor- och rättighetsavtalen med Hockeyettan redan efter ett år.

Publicerad:

Sponsor- och rättighetsavtalen mellan ATG och Hockeyettan har sagts upp från ATG:s sida. Det meddelar spelbolaget via ett pressmeddelande. Avtalen var skrivna över tre år, men avslutas redan efter ett år.

– Vi fullföljer sponsorskapet ekonomiskt enligt avtal för säsongen 2019/2020. Tyvärr har inte samarbetet med Hockeyettan fungerat på önskat sätt vilket är en anledning till att vi avbryter samarbetet, säger Katarina Widman, Chief Commercial Officer på ATG i pressmeddelandet.

ATG skriver vidare att enligt rättighetsavtalet med Hockeyettan ska ligaorganisationens klubbar bland annat leverera tv-sändningar från matcherna, något de allra flesta gjort under säsongen, men inte samtliga.

– Tyvärr har det under säsongen funnits och finns fortfarande oenighet inom Hockeyettan rörande rättighetsavtalet vilket givetvis försvårar ett fungerande samarbete, säger Katarina Widman.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS