Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wallin lyckosam på Meadowlands

Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD
Lucas Wallin kunde glädja sig över en seger i New Jersey Sire Stakes för treåriga ston. Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

Lucas Wallin tog hem ett försök i New Jersey Sire Stakes under fredagen på Meadowlands.

Publicerad:

Det var Ab `sattitudexpress (e. Trixton) som spårade från start till i mål i ett försök för de treåriga stona. I sulkyn satt Yannick Gingras, som vann enkelt med fyra längder på 1.10,1a/1609 meter. Förstapriset var 12.500 dollar och det här var karriärens tredje seger i femte starten (första i år).

Vi noterade ytterligare två svensktränade vinster i mindre lopp. Anette Lorentzons femåring Lion Safari Ås (e. Lionhunter) tjänade 4.300 dollar vid sin spurtseger för Dexter Dunn. Ett förstapris på 5.500 dollar blev det för Nancy Takter-tränade treårsstoet Panem (e. Father Patrick) efter seger från spets för samma kusk.

I snabbloppet segrade Jeff Cullipher-tränade femåringen Southwind Chrome (e. Chapter Seven) från spets knappt före välkände JL Cruze på 1.08,9a/1609 meter. Här var världsrekordhållaren Homicide Hunter struken.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS