Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blir det 15:e raka segern?

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Odd Herakles jagar på lördag sin 15:e seger i rad. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Han har inte förlorat på över ett år och jagar på lördag sin 15:e raka seger.

Publicerad:

Vi pratar förstås om norske kallblodsfantomen Odd Herakles (e. Moe Odin), som ska ut inom V75-spelet på Jarlsberg i Arnt Haakestads Minneslopp. Förstapriset är 60.000 norska kronor och han ställs bland annat mot Ingbest, Troll Solen och Pave Faks. Det här kan vara en av årets sista starter och hästen har inte förlorat sedan NM-loppet i Åbo den 14 september förra året. Nästa år ska Odd Herakles som bekant stallas upp hos Fredrik Fransson som avelshingst.

Det bjuds även på en intressant snabblopp för varmbloden (Th. Marthinsens Minneslopp), där vi hittar hästar som Bel Avis, Gigant Invalley, Code Bon, Ghazi B.R. och Bill's Man. Den sistnämnde jänkaren debuterar för Frode Hamre och har nästan sex miljoner norska kronor på sitt konto. Även här är det 60.000 norska kronor till vinnaren.

I Nils Östbys Minneslopp för fyraåriga kallblod ska bland annat Öystein Tjomslands svenske derbyvinnare, Havglimt (e. Moe Odin), försöka ta hand om förstapriset på 75.000 norska kronor. I tre lopp före V75-starten avgörs Norskt Mästerskap för montéryttare.

Här är alla startlistorna till Jarlsbergs tävlingar på lördag. 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.