Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Piraten” anmäld till start

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
On Track Piraten, här med Rikard N Skoglund. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

En riktig hedershäst och 18-faldig miljonär är anmäld till start igen!

Publicerad:

Hans R Strömbergs tolvåring On Track Piraten (e. Kool du Caux) har bara gjort fyra starter i år, den senaste den 13 april. Efter fem månaders tävlingsuppehåll är nu hästen anmäld till start igen. Detta på hemmabanan Rättvik nästa torsdag.

– Han fick ta det lugnt över sommaren. Sedan tog vi ett lungsköljningsprov på honom och det var bara positivt. Han friskförklarades häromveckan, berättade Strömberg för en vecka sedan.

Nu har rättvikstränaren valt ett lopp på hemmaplan för alla hästar med tillägg 20 meter vid vunna 500.001 kronor. Det handlar om 2140 meter och 25.000 kronor till vinnaren. Anmälningstiden går ut 09.00 i morgon, men just nu är tio hästar med i loppet. Bland annat då Ajlexes Cubano och Going For Gold Zaz. Strömberg har satt upp sig själv som kusk.

Startlistan just nu.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.